注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

=鱼'....

still we don't know what's yet to come

 
 
 

日志

 
 

happy N-Day  

2009-10-02 22:17:56|  分类: life |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

 

  星期三放学之后去打羽毛球,打下打下,有个睇上去最多喺小学生嘅小朋友过来问,哥哥姐姐,我可唔可以同你哋打啊?

  可以可以,肯定可以喇。

  后来就后悔了,小朋友都唔知咩来头,劲到鬼,死咁抽我后场。我先发现原来我又跑唔快,又跳唔起了。打去后场嘅波我基本上都接唔到。原本我羽毛球已经打得屎,现在仲要一边执波一边感叹 老了老了。我同我可怜嘅后场,淤到爆。

 

  国庆广雅大发慈悲放我哋5日。于是十一担好凳仔准备睇阅兵。唔喺话北京空气差咩,点解个天蓝成咁,简直好似假嘅。后来先知道原来打咗几百粒导弹上去特登整蓝喔,科技发达真好啊。

  都话中国人口多,十几亿十几亿咁。但喺人多真喺好办事,睇下阅兵就知喇,天安门前面都喺人,除咗人之外就喺人。中国无咩多,人最多。

 

  放假翻去就喺10月月考,我想要进步啊,假期要努力学习。就算对住恶心嘅备考三二周练,都要顶住。

 

  好。希望你假期充实,而且快乐。

  评论这张
 
阅读(58)| 评论(7)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017